CALENDARI CAL CAMINAR 2022

És un calendari de paret amb una ruta per fer cada mes arreu de Catalunya, Xevi Blancafort de No Tot Son Cims és el guia de muntanya que ens porta a excursions adeqüades per l'època de l'any. Sortides que es poden fer amb la família, hi ha sortides més fàcils que d'altres i a l'estiu tenim excursions estrella per dedicar-hi tot el dia. La selecció està pensada per anar a llocs que són interessants i poc coneguts, almenys per la gent que no són de la zona.

El calendari, a la pràctica, és una guia, que conté el mapa, la fitxa tècnica, amb les coordenades del punt de sortida, les indicacions de tot el recorregut, el perfil per fer-se la idea de les pendents i de la llargada, indica el temps aproximat, alternatives a la ruta sugerida, i un track per navegar amb el teu dispositiu que te'l pots baixar en aquesta pàgina.

Característiques

PREU: 12 €

La mida del mapa és de 33 x 23,5 cm. Imprès en paper d'alta qualitat, estucat mat, per poder-hi escriure, porta una perforació per poder penjar-lo i les caselles són prou grans com per apuntar-hi les anotacions que volgueu, per exemple el dia que anireu a fer l'excursió.

Editat / Més informació i tracks a:

.

CALENDARI CAL CAMINAR 2021

Editat per:

.

CALENDARI CAL CAMINAR 2020

Editat per:

.

CALENDARI CAL CAMINAR 2019

Editat per:

.


QUI SOM?